ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Σύντομοι Όροι Παραγγελιών:

1) Ημερομηνία έναρξης μιας παραγγελίας θεωρείται η ημέρα της πιστοποίησης καταβολής του τιμήματος.

2) Η ημερομηνία παράδοσης μιας παραγγελίας είναι ενδεικτική και ενδέχεται να παρεκκλίνει κατόπιν ενημέρωσης του πελάτη, για λόγους ανωτέρας βίας ή υπαιτιότητα τρίτων.

3) Δέκα (10) ημέρες έπειτα από την ημερομηνία παράδοσης, εφόσον κολυσιεργεί ο πελάτης , η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να μην αποθηκεύσει την παραγγελία σε δικές της εγκαταστάσεις, αλλά αντιθέτως να την αποστείλει σε εξωτερική αποθήκη με χρέωση του πελάτη.

4) Παραδόσεις γίνονται σε εργάσιμες ημέρες, πρωινές ώρες. Όπου τυχόν απαιτείται αναβατόριο η χρέωση επιβαρύνει τον πελάτη.

5) Η εγγύηση αφορά επισκευή ή αντικατάσταση, μερική ή ολική της βλάβης (ισχύει για σκελετό, λάστιχα, υλικά γέμισης καθίσματος, και υλικά γέμισης πλάτης).  Τα μεταφορικά (προς την επιχείρησή μας , επιστροφή στον πελάτη κ.ο.κ. ) για προϊόν που κάνει χρήση της εγγύησης, επιβαρύνουν τον πελάτη.

6) Τα προϊόντα προς πώληση μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας (eshop) είναι αυστηρά για online πώληση. Δηλαδή δεν διεκπεραιώνονται στο κατάστημα στην αναγραφόμενη online τιμή και δεν είναι ετοιμοπαράδοτα (εκτός τυχόν εξαιρέσεων). Ο χρόνος διαθεσιμότητας εκτιμάται στις 15-20 ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της αγοράς του. Σε αυτά τα προϊόντα η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει μεταφορά, και αφορά την παραλαβή τους από το κατάστημα. Σε περίπτωση που ο παραλήπτης επιθυμεί παράδοση στον χώρο του, μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης με επιπλέον χρέωση του παραλήπτη. Εκτός Αθηνών γίνεται παράδοση σε πρακτορείο που εξυπηρετεί την περιοχή του πελάτη.
     Αναλυτικοί όροι Πληρωμών


Το maltezosfurniture.gr σας δίνει τη δυνατότητα κατά την έναρξη της παραγγελίας σας να διαλέξετε παραστατικό, ανάμεσα από απλή απόδειξη ή τιμολόγιο. Κατά την διαδικασία ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε τρόπο πληρωμής ανάμεσα σε:


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ :  Μπορείτε να καταθέσετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας, με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελία σας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της. Ο αριθμός λογαριασμού είναι:
Alpha Bank ΑΡ. ΛΟΓ.: 117002320005806 IBAN: GR7101401170117002320005806 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΕΛΕΝΗ Κ ΣΙΑ Ε.Ε.

Χρειάζεται  ΜΟΝΟ να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς ή μέσω email ότι απλά έχετε ολοκληρώσει την κατάθεσή σας. Μόλις το σύστημα  μας επιβεβαιώσει την πληρωμή σας, αμέσως θα προχωρήσει στο επόμενο στάδιο η παραγγελίας σας.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ : Το ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) του maltezosfurniture.gr σας παρέχει την δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, μέσω του e-Commerce Alphabank. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου. 
Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από το κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.

Paypal : Πληρώνετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας μέσω του οικονομικού διεκπεραιωτικού μεσολαβητή Paypal.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ :
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ :
Όλα τα προϊόντα του eshop παραλαμβάνονται από το κατάστημα μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραδώσουμε στο χώρο σας ή στην μεταφορική της περιοχής σας, κατόπιν συνεννόησης για το κόστος.